برای راه اندازی وبسایت فروشگاهی بسیار حیاتی است؛ هدف شما میتواند فروش محصولات، ارائه خدمات یا جذب مشتریان جدید باشد. در این مرحله، باید مشخص کنید که چه نوع محصولاتی را میخواهید بفروشید و چه ارزش افزودهای برای مشتریان فراهم میکنید. همچنین، شناخت دقیق ویژگیها و نیازهای مخاطبان، از جمله سن، جنسیت، علایق و رفتارهای خرید، به شما کمک میکند تا طراحی و محتوای سایت را به گونهای تنظیم کنید که با انتظارات آنها همخوانی داشته باشد.
بازاریابی محتوا: تولید محتوای ارزشمند و مرتبط با محصولات و حوزه فعالیت شما. نوشتن بلاگها، راهنماها، نقد و بررسیها و ویدیوهای آموزشی.
یکی از مهمترین بخشهایی که ما در طراحی سایت فروشگاهی به آن توجه میکنیم، استفاده از طرحهای اختصاصی برای صفحات آن است. منظور از طرح اختصاصی، استفاده از طرح گرافیکی و رابط کاربری که منعکس کنندهی نوع برند و محصول آن فروشگاه باشد.
کلماتی را انتخاب کنید که سرچ بیشتری در میان کاربران دارند؛ ابزارهای رایگان و پولی زیادی وجود دارند که میتوانید کلمات کلیدی مناسب و میزان سرچ ان ها را به دست آورید.
شما به عنوان یک تولید کننده یا صاحب فروشگاه فیزیکی میدانید که فروش محصولات بدون در نظر گرفتن فعالیت در فضای آنلاین، قدرت رقابت شما را به شدت کاهش میدهد. بنابراین بهترین راه برای دستیابی به بالاترین میزان فروش، طراحی سایت فروشگاهی است.
انتخاب دامنه مناسب برای وب سایت فروشگاهی نقش مهمی در هویت برند و جلب توجه مشتریان دارد. دامنه باید کوتاه، ساده و به خاطر سپردنی باشد تا کاربران به راحتی بتوانند آن را یادآوری کنند.
این ویژگی بهویژه برای کسبوکارهایی که چندین برند یا محصولات مختلف را در فروشگاههای جداگانه ارائه میدهند، بسیار کاربردی است.
یکی از پرچالشترین موضوعات برای تیم ما، طراحی بخش جستجوی سایت فروشگاه آنلاین، است. وقتی مشتری وارد سایت میشود و نام کالای خود را در کادر جستجو وارد میکند، باید کالای مورد نیاز در دستهی کالاهای مربوط به آن، نمایش داده شود. هرچه طراحی بخش جستجوی سایت شما دقیقتر و هوشمندانهتر انجام شود، امکان فروش محصولات شما نیز بیشتر خواهد شد.
همچنین، یک قالب واکنشگرا که بر روی دستگاههای مختلف مانند موبایل و تبلت بهخوبی نمایش داده شود. یک قالب حرفه ای باید امکان توسعه و سفارشی سازی را داشته باشد.
در این قسمت می خواهیم به مراحل طراحی سایت فروشگاهی بپردازیم و چگونه یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کنیم که به عنوان شعبه دوم کسب و کارمان باشد:
-آموزش نمایش و پنهان کردن المانهای صفحه محصول در قالب وودمارت
اکثر کاربرانی که وارد سایت شما میشوند محصولی را جستجو میکنند که ویژگی آن را به طور کامل میدانند. به عنوان مثال، یک آقا وقتی به دنبال یک طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای با وردپرس “پیراهن سفید آستین بلند سایز متوسط” است، دقیقا همین عبارت را در کادر جستجو وارد میکند. از دید ما یک سایت فروشگاهی خوب باید بتواند محصولات را به ازای کلمات کلیدی طولانی کاربران پیدا کند.
استفاده از شبکههای اجتماعی: حضور فعال در شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام، فیسبوک، توییتر، لینکدین و پینترست.
در طراحی هدر شما میتوانید هدر دلخواه را ایجاد کرده و تمام بخشهای آن را شخصیسازی کنید.